Pages

Subscribe:

Labels

Cumpara iPhone 5S

Articolul iti prezinta de unde iti poti cumpara iPhone 5S cu senzor de amprenta intr-unul din cele trei culori: Gold, Silver si Space Grey, si care sunt principalele avantaje ale acestui nou iPhone.




Spre deosebire de modelele anterioare, iPhone 5S este mai usor si mai subtire iar in butonul de home are un cristal de safir. Camera este mai performanta iar conexiunea Wireless este ultra-rapida.




Senzorul de amprenta, Touch ID, te ajuta sa nu mai introduci amprenta de fiecare data cand vrei sa iti deblochezi telefonul dar si in celelate situatii in care era necesara introducerea parolei, precum aprobarea cumparaturilor facute in iTunes Store, in App Store sau iBooks Store


Cumpara iPhone 5S


Alte avantaje:

- grafica iPhone 5S este de pana la 2 ori mai mare decat a ultimului model. Jocurile, site-urile, aplicatiile si pozele se vor vedea mult mai bine.
- bateria iPhone 5S rezista mai mult
- iPhone 5S stie cand mergi, cand fugi sau chiar si cand conduci. De exemplu, aplicatia Maps se schimba de la condus la mers cu navigatie atunci cand te opresti din condus si iti continui drumul pe jos.